Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum să mențineți casa curată între vizitele firmei de curățenie

Dacă ați optat pentru un serviciu de curățenie profesională, știți deja cât de ușor și bine este să vă relaxați într-un spațiu curat și organizat. Cu toate acestea, menținerea acestei stări de ordine între două vizite ale firmei de curățenie profesională poate fi o provocare. În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi practice pentru a păstra casa impecabilă între sesiunile de curățenie.

Plănuiește activități de curățenie zilnice

Nu lăsați toate sarcinile de curățenie să se acumuleze până când ajunge echipa de curățenie profesională. Puteți plănui câteva activități mici zilnice, cum ar fi:

   • Măturarea podelelor

   • Ștergerea suprafețelor

   • Aerisirea camerelor

   • Organizați spațiul

  Un spațiu bine organizat este mult mai ușor de menținut curat. Aveți un loc anume pentru fiecare obiect și asigurați-vă că fiecare membru al familiei știe unde se află acesta.

  Aspiră frecvent

  Un aspirator bun poate face minuni pentru curățenia casei dvs. Aspirați cel puțin o dată pe săptămână pentru a vă asigura că pardoselile rămân curate.

  Păstrează o sticlă de curățător universal la îndemână. 

  Petele și murdăria sunt inevitabile. Dacă aveți la îndemână un pulverizator cu soluție de curățare universală, puteți rezolva rapid aceste mici probleme.

  Implică toată familia

  Menținerea curățeniei nu ar trebui să fie responsabilitatea unei singure persoane. Împărțiți sarcinile între membrii familiei și transformați curățenia într-o activitate de grup.

  Gestionează dezordinea imediat

  Cel mai ușor mod de a păstra curățenia este să vă ocupați imediat de dezordine. Dacă ați folosit ceva, puneți-l înapoi la locul său. Această regulă simplă poate preveni acumularea de dezordine.

  Curață bucătăria după fiecare masă

  Bucătăria este adesea cel mai greu spațiu de menținut curat. Faceți un obicei din a curăța imediat după ce ați gătit sau ați mâncat.

  Menținerea curățeniei între vizitele firmei de curățenie profesională poate părea o sarcină dificilă, dar cu puțină organizare și implicare din partea tuturor membrilor familiei, este realizabilă. Încercă să integrezi aceste sfaturi practice în rutina ta zilnică și vei observa că menținerea curățeniei devine o a doua natură.