Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Curățare obiecte textile

Curățare covoare, fotolii, canapele, perne sau saltele

La fel ca și în cazul altor tipuri de suprafețe, întreținerea și curățarea suprafețelor acoperite cu material textil este extrem de importantă. Curățarea necorespunzătoare a acestor suprafețe poate duce la deteriorarea lor în timp dar poate cauza și probleme de sănătate.

Folosim echipamente moderne specializate în curățarea profesională a canapelelor, saltelelor, scaunelor sau a pernelor, utilizând tehnici precum injecția-extracția și aburul. Soluțiile pe care le utilizăm sunt profesionale, non-alergice de ultimă generație cu injecție-extracție.

Eliminăm factorii care pot cauza probleme respiratorii!

Unul dintre factorii importanți responsabil pentru problemele respiratorii și alergii este acumularea în profunzimea țesăturilor de: acarienii vii și morți, pielea moartă, alergenii sau praf.

Prin aspirarea în profunzime și igienizarea cu abur se elimina și se distrug microbii și bacteriile, creând astfel un mediu curat și sigur pentru tine și familia ta. Această metodă nu numai asigură o curățare în profunzime, dar și revitalizează țesătura și elimină mirosurile neplăcute. Astfel, te vei putea bucura de un spațiu curat și proaspăt.