Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Curățenie Scări de Bloc

Dacă administrezi o scară de bloc din București/Ilfov și ai nevoie de o firmă de curățenie profesionistă care să asigure servicii periodice de întreținere, atunci EMR Clean este soluția perfectă pentru tine.

Curățenia scărilor de bloc este un aspect important în ceea ce privește imaginea și confortul comunității locative. O scară de bloc curată și bine întreținută creează un mediu plăcut și oferă un sentiment de apartenență și respect reciproc între locatari. În plus, o curățenie corespunzătoare contribuie la prevenirea și controlul infecțiilor, creând un mediu mai sigur și mai sănătos pentru toți membrii comunității.

Oferim servicii specializate de curățenie pentru blocuri, adaptate nevoilor proprietarilor care doresc să mențină scările de bloc într-o stare curată și igienizată – suntem partenerul potrivit care înțelege importanța unei curățenii corespunzătoare și a unui mediu sănătos, motiv pentru care suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Curățenie scări de bloc la cele mai înalte standarde

EMR Clean îți oferă o gamă completă de servicii de curățenie pentru scările de bloc, garantând un mediu curat și igienizat pentru comunitatea ta. Printre serviciile incluse în cadrul acestui tip de curățenie se numără:

  • Curățenia în casa scarilor – Măturat și spălat meticulos pentru un aspect proaspăt și curat
  • Curățarea intrărilor în bloc – Măturat și spălat pentru a asigura un aspect primitor și ordonat.
  • Îngrijirea aleii de acces în scările de bloc – Măturat pentru a menține o alee curată și sigură.
  • Curățarea panzei de păianjen, spălarea plintei și alte activități specifice pentru un mediu igienic.
  • Stergere și curățare balustrade pentru un aspect proaspăt și bine întreținut.
  • Stergerea de praf a tevilor de gaze
  • Curățarea și igienizarea liftului